Bruidsarrangementen

Anita Thoma

Gefeliciteerd je bent verloofd!! Het huwelijk is een dag waar je al lang van te voren naar uitkijkt. Op jouw grote dag wil jij natuurlijk dat alles perfect is en soepel verloopt. Met ons bruidsarrangement denken wij van begin tot eind met je mee.

Categorie

Bruidsarrangementen

Info

1. Persoonlijk gesprek

We beginnen met een persoonlijk gesprek waarin wij zullen luisteren naar jouw wensen en inspiraties. Daarna wordt gekeken naar de stijl van het huwelijk, de locatie en natuurlijk de jurk en eventuele sieraden om zo het complete ‘perfecte’ plaatje te vormen.

2. Behandelplan

Wij maken vervolgens een behandelplan met daarin opgenomen het knippen van jou en je partner, het eventueel kleuren van jouw haar, in combinatie met een proefkapsel. Dit gebeurt vaak een aantal weken voor de grote dag, zodat wij weten wat ons, op de dag zelf, precies te doen staat.

“De mooiste dag ontspannen en op je allermooist beleven!”

Indien gewenst

Indien gewenst kunnen wij in de middag of avond terug komen om je bruidskapsel bij te werken en/of aan te passen. Zo kun je, met een nog steeds stralende look, de avond in of zelfs in een geheel andere style verschijnen aan het diner of op jullie feest. Uiteraard zijn wij er ook voor het verzorgen van het haar van jullie gasten.